Menu Sluiten

Virtuele Events Belgie

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Samen creëren wij de juiste omgeving voor uw beurs, congres of event!

Mensen samenbrengen, die hun passie en kennis willen delen. Ontmoeten en netwerken! Dit is waar wij in geloven.

Onze core business?

Samen een aantrekkelijke omgeving creëren, waarin wij deze mensen verbinden. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Wie is XPO.world?

XPO.world bestaat uit enthousiaste vakidioten die elke dag bezig zijn om het verschil te maken voor hun opdrachtgevers, partners en (toe)leveranciers. Passie voor het vak, elkaar uitdagen, innoveren en altijd het beste resultaat willen neerzetten is wat ons bindt in XPO.world.

Ervaring van de senioren en frisse nieuwe ideeën van jong talent zorgt voor een inspirerende samenstelling, waarin altijd met een kritische blik wordt gekeken naar het beoogde eindresultaat.

Om telkens weer tot het uiterste te gaan, is plezier in het werk de beste motivator.
Plezier staat bij ons centraal en is noodzakelijk in onze wereld met harde deadlines, last minute wijzigingen en de vaak korte periode om projecten te realiseren.

Wij zijn Dirk, Kristof, Koen, Johny en Maurice. En samen met onze andere collega”s, partners en leveranciers maken wij met passie en service het verschil.

En doen we vooral wat we beloven!

De Roeve groep?

XPO.world is onderdeel van De Roeve groep, die in 1991 opgericht is door Koen  De Roeve.

Deze groep (De Roeve Industries) biedt innovatieve totaaloplossingen in productie- en automatisering (automation, industrial IT, electrical installations & mechanical). Daarnaast schuilen ook Perdum, Agesia, De Roeve XPO en XPO.world onder deze koepel. Een financieel stabiele groep, waarvan de kracht schuilt in de complementariteit van de  specialisaties: samen vormen we één autonoom kenniscentrum waarvan het resultaat sterker is dan de som van de delen.

Let”s talk!

Neem gerust contact op, we willen graag met u kennismaken! De koffie of thee staat voor u klaar!

92436389243638

More info

tags: Virtuele Events – Virtuele Events Provincie Oost Vlaanderen – Virtuele Events Regio Lokeren – Virtuele Events Belgie – Virtuele Events Op Maat – 

Wenst u meer info over virtuele events belgie kijk dan vlug op https://xpoworld.deroeve.com/ | Virtuele Events Belgie

Evenementen Organisatie | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Virtuele events belgie

nederlands belgi menu work solutions onze formules shape your office full service office coworking virtual office meeting event spaces livestreams vergaderzalen evenementen community locaties contact boek een rondleiding unieke interactieve virtuele meetings en events live home live virtuele events en meetings op verplaatsing wij helpen jouw events naar een hoger niveau te brengen. Vanuit n van onze conference rooms of event spaces wordt jouw digitale meeting gelivestreamd. Dit geeft je de mogelijkheid om een beperkt team te laten samenkomen alsook andere genodigden vanop afstand te laten meevolgen virtuele events belgie informatie inwinnen Met live willen we jou een publiek over de hele wereld doen bereiken op een innoverende en interactieve .

dit is resultaat en linkt naar een stad dit is resultaat en linkt naar een spel dit is resultaat en linkt naar een event nl fr en infoichallenge.be spelen outdoor vr spelen nietbegeleide spelen diy waar blog werking faq contact reservatie teambuildings op zoek naar een originele teambuilding of bedrijfsuitje met een stadsspel van ichallenge bezorgen we jou en je medewerkers een onvergetelijke dag zowel grote als kleine teams kunnen bij ons terecht voor een uniek gpsspel. Op zoek naar een coronaproof teambuilding op afstand het diygame selfplay escape game kan perfect als teambuilding op afstand ingezet worden we kunnen het gepersonaliseerd spelfreddy plus teambuildingabsoluut aanraden een ludiek en gezellig parcours in een stad naar keuze waar jullie verschillende vragen en opdrachten krijgen. Door de personalisatie past het spel helemaal bij jouw organisatie zin om een hele dag op stap te gaan en activiteiten te doen gecombineerd met een overheerlijke lunch dan zijn de dagpakketteniets voor jou terug naar alle events array wppost object .

Meer informatie over Virtuele events belgie

times zeiss belgi producten en diensten zeiss belgi producten en diensten diagnosticeren en behandelen medische technologie meten en inspecteren industrile metrologie spectroscopie onderzoek naar micro en nanostructuren microscopie chipfabrikanten faciliteren productietechnologie voor halfgeleiders helder en stressvrij gezichtsvermogen vision care sunlens fotografie en filmen fotografie cinematografie zeiss een internationaal toonaangevend technologische bedrijf op het vlak van optiek en optoelektronica. Dankzij zijn oplossingen brengt zeiss de wereld van optica voortdurend vooruit en helpt het technologische voortgang vorm te geven meer over virtuele events belgie Met onze passie voor uitmuntendheid creren wij waarde voor onze klanten en inspireren wij de wereld op nieuwe manieren. Zeiss in n oogopslag ontwikkelen en produceren oemsolutions virtuele werelden creren simulatie oplossingen planetariums observeren en ervaren jacht natuurobservatie innovatie en technologie zeiss belgi innovatie en technolo.