Menu Sluiten

Verhuur Zalen Brussel

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en…

Op zoek naar een EXPO HALL?

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.

Elk van onze 3 expohallen heeft een centraal hoger gedeelte 9m vrije hoogte en 2 lagere mezzanines. Er is een makkelijke opbouw&afbouw mogelijk doordat vrachtwagens kunnen binnen rijden. De 3 expohallen zijn aanpalend en wij bieden een totale oppervlakte van 8825m². Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties. Aanpalend is er een business center. Combineer uw vergadering met een Karting evenement voor een fantastische beleving en om de teamspirit te versterken! We organiseren ook helikoptervluchten nabij Brussel en Waterloo, waarbij u mooie plaatsen kan bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

Ons aanpalend Business Center is uitgerust en hebben een oppervlakte van 12 tot 300 m². Onze Brasserie met een Frans-Belgische keuken en verse seizoensgebonden producten biedt uw bezoekers een extra troef. Bij mooi weer kan u ook genieten van onze stijlvolle terras in een verrassend groen kader.

Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en Catering.

More info

tags: Bedrijfsevents – Event Rooms Brussel – Events – Expo Partner – Expohallen – 

Wenst u meer info over verhuur zalen brussel kijk dan vlug op https://www.brusselsgate.be/nl_BE/ | Verhuur Zalen Brussel

Vergaderen | Beurzen | evenementen organisatie | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verhuur zalen brussel

maimai.be facebook facebook nederlands english franais nederlands identiteit architectuur geschiedenis missie waarden vergader brussels berlin paris roma amsterdam luxembourg bar club hal kantoren domicilie partners contact reservation select page maison des associations internationales welkom op het trefpunt voor internationale verenigingen in brussel als conferentiecentrum vestigingsplaats netwerkgelegenheid en informatiecentrum biedt het maison des associations internationales alle logistieke diensten die een internationale instelling nodig kan hebben. wij verlenen een persoonlijke en toegankelijke service op maat zodat internationale verenigingen die in brussel gevestigd zijn zich thuis voelen verhuur zalen brussel gespecialiseerde bedrijven In het m.a.i. Geloven we in de kracht van solidariteit samenwerking en collectiviteit. Zalen voor conferenties s.

rentmeesterschap syndicus te koop te huur huurcontract op bestellen nl fr en over ons ons bedrijf onze vestigingen gesteunde projecten onze diensten rentmeesterschap syndicus te koop te huur huurcontract op ons nieuws contact blog gdpr gebruiksvoorwaarden algemene voorwaarden terug rentmeesterschap wat is de rol van een beheerder de belgen hebben een spreekwoordelijke baksteen in de maag Wat verstaan we onder verhuur zalen brussel Dat is al vele jaren onmiskenbaar zo en zal niet snel veranderen. Zo hebt ook u net een interessante investering gedaan door de aankoop van een tweekamerappartement. Maar omdat u het druk hebt met uw werk en privleven hebt u geen tijd voor het rentmeesterschap. U beseft ook dat dit een grondige kennis van het vak vereist. Toch vraagt u zich af wat dan concreet de rol van een beheerder is. Op geeft u alle gewenst.

Meer info over Verhuur zalen brussel

new cars zoeken annuleren autos terug item nieuwe wagens stockwagens opens in new window tweedehandswagens brochures promoties het gamma nieuwe nx van of maand hybride en phev ontdekken nieuwe rz ontdekken ux van of maand hybride ontdekken ux e van of maand ontdekken rx van of maand hybride ontdekken es van of maand hybride ontdekken ls van of maand hybride ontdekken lc van of maand hybride of benzine ontdekken lc convertible van of maand benzine ontdekken promoties ontdek onze promoties voor de huidige maand professionals terug item bedrijfswagen bedrijfswagen ontdek ons hybride assortiment voor professionals financiering terug item financieringsaabiedingen voor professionals onze financieringsaanbiedingen financ.