Menu Sluiten

Verdelers Organisatie Beurzen

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Samen creëren wij de juiste omgeving voor uw beurs, congres of event!

Mensen samenbrengen, die hun passie en kennis willen delen. Ontmoeten en netwerken! Dit is waar wij in geloven.

Onze core business?

Samen een aantrekkelijke omgeving creëren, waarin wij deze mensen verbinden. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Wie is XPO.world?

XPO.world bestaat uit enthousiaste vakidioten die elke dag bezig zijn om het verschil te maken voor hun opdrachtgevers, partners en (toe)leveranciers. Passie voor het vak, elkaar uitdagen, innoveren en altijd het beste resultaat willen neerzetten is wat ons bindt in XPO.world.

Ervaring van de senioren en frisse nieuwe ideeën van jong talent zorgt voor een inspirerende samenstelling, waarin altijd met een kritische blik wordt gekeken naar het beoogde eindresultaat.

Om telkens weer tot het uiterste te gaan, is plezier in het werk de beste motivator.
Plezier staat bij ons centraal en is noodzakelijk in onze wereld met harde deadlines, last minute wijzigingen en de vaak korte periode om projecten te realiseren.

Wij zijn Dirk, Kristof, Koen, Johny en Maurice. En samen met onze andere collega”s, partners en leveranciers maken wij met passie en service het verschil.

En doen we vooral wat we beloven!

De Roeve groep?

XPO.world is onderdeel van De Roeve groep, die in 1991 opgericht is door Koen  De Roeve.

Deze groep (De Roeve Industries) biedt innovatieve totaaloplossingen in productie- en automatisering (automation, industrial IT, electrical installations & mechanical). Daarnaast schuilen ook Perdum, Agesia, De Roeve XPO en XPO.world onder deze koepel. Een financieel stabiele groep, waarvan de kracht schuilt in de complementariteit van de  specialisaties: samen vormen we één autonoom kenniscentrum waarvan het resultaat sterker is dan de som van de delen.

Let”s talk!

Neem gerust contact op, we willen graag met u kennismaken! De koffie of thee staat voor u klaar!

92436389243638

More info

tags: Virtuele Events – Virtuele Events Provincie Oost Vlaanderen – Virtuele Events Regio Lokeren – Virtuele Events Belgie – Virtuele Events Op Maat – 

Wenst u meer info over verdelers organisatie beurzen kijk dan vlug op https://xpoworld.deroeve.com/ | Verdelers Organisatie Beurzen

Evenementen Organisatie | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verdelers organisatie beurzen

fisa.be organisatie van beurzen en evenementen. Openclose the menu over ons beurzen en events ons team nieuws jobs contact linkedin fr nl batibouw embedded video for batibouw de grootste en belangrijkste beurs in de bouw renovatie en woonsector batibouw d beurs voor bouw renovatie en inrichting batibouw is de belgische beurs van de bouw de renovatie en de binnenhuisinrichting met nationale en internationale draagwijdte. De doelstelling van batibouw is tweevoudig enerzijds de belgische en buitenlandse fabrikanten de invoerders en of verdelers en de door hen erkende vertegenwoordigers rechtstreeks met elkaar in contact brengen en anderzijds de potentile kopers laten kennismaken met hun producten en diensten ongeacht deze kopers zelf professionelen zi.

sofam nieuws sofam auteursrechten diensten contact franais online aangifte auteuronline sofam voor visuele kunstenaars organisatie juridische vorm statuten en reglement het bestuursorgaan algemeen beleid algemene vergadering jaarverslagen sofam team deelnemingen en mandaten zustervennootschappen partners voor visuele kunstenaars wat sofam is en doet je hebt iets nieuws gemaakt verdelers organisatie beurzen zijn zeer populair Je had een idee en vertaalde het in een originele vorm. Je wilt het delen met de wereld wat inhoudt dat het tijd is om na te denken over auteursrechten. Bij sofam kunnen we deze rechten voor jou beheren en ervoor zorgen dat je het extra inkomen die deze rechten genereren ontvangt op doorlopende basis. Wij zijn een coperatieve vennootschap bestuurd do.

Het laatste nieuws over Verdelers organisatie beurzen

jump to navigation this website utilize technical cookies to obtain information about web surfing modes by users. For further information on giacomini s cookie utilization click here. Ok giacomini s.p.a De diversiteit van verdelers organisatie beurzen Change country contact us reserved area nl nederlands franc ais wie zijn we filosofie geschiedenis groep giacomini giacomini benelux lean company amp productieprocessen onderzoek amp innovatie human resources amp werk omgeving giacomini opleiding business area energy management directe energiemeting indirecte energiemeting componenten voor radiatoren componenten voor thermische centrale inregelen van circuits componenten voor distributielijnen radiant systems stralingsvloeren en wanden verlaagde stralingsplafonds in gipsplaat verlaagde metalen stralingsplafonds warmteregeling water management componenten voor distributielijnen van sanitair water inrichtingen voor installaties met water en sanitair water gas distribution distributiesysteem multigas componenten voor gasdistributie renewable sources componenten voor thermische zonneener.