Menu Sluiten

Site Over Digitale Beurs

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Samen creëren wij de juiste omgeving voor uw beurs, congres of event!

Mensen samenbrengen, die hun passie en kennis willen delen. Ontmoeten en netwerken! Dit is waar wij in geloven.

Onze core business?

Samen een aantrekkelijke omgeving creëren, waarin wij deze mensen verbinden. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Wie is XPO.world?

XPO.world bestaat uit enthousiaste vakidioten die elke dag bezig zijn om het verschil te maken voor hun opdrachtgevers, partners en (toe)leveranciers. Passie voor het vak, elkaar uitdagen, innoveren en altijd het beste resultaat willen neerzetten is wat ons bindt in XPO.world.

Ervaring van de senioren en frisse nieuwe ideeën van jong talent zorgt voor een inspirerende samenstelling, waarin altijd met een kritische blik wordt gekeken naar het beoogde eindresultaat.

Om telkens weer tot het uiterste te gaan, is plezier in het werk de beste motivator.
Plezier staat bij ons centraal en is noodzakelijk in onze wereld met harde deadlines, last minute wijzigingen en de vaak korte periode om projecten te realiseren.

Wij zijn Dirk, Kristof, Koen, Johny en Maurice. En samen met onze andere collega”s, partners en leveranciers maken wij met passie en service het verschil.

En doen we vooral wat we beloven!

De Roeve groep?

XPO.world is onderdeel van De Roeve groep, die in 1991 opgericht is door Koen  De Roeve.

Deze groep (De Roeve Industries) biedt innovatieve totaaloplossingen in productie- en automatisering (automation, industrial IT, electrical installations & mechanical). Daarnaast schuilen ook Perdum, Agesia, De Roeve XPO en XPO.world onder deze koepel. Een financieel stabiele groep, waarvan de kracht schuilt in de complementariteit van de  specialisaties: samen vormen we één autonoom kenniscentrum waarvan het resultaat sterker is dan de som van de delen.

Let”s talk!

Neem gerust contact op, we willen graag met u kennismaken! De koffie of thee staat voor u klaar!

92436389243638

More info

tags: Virtuele Events – Virtuele Events Provincie Oost Vlaanderen – Virtuele Events Regio Lokeren – Virtuele Events Belgie – Virtuele Events Op Maat – 

Wenst u meer info over site over digitale beurs kijk dan vlug op https://xpoworld.deroeve.com/ | Site Over Digitale Beurs

Events | Evenementen Organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over digitale beurs

home over ons uitvoerende werken luxe minibus huren contact snelle amp professionele uitvoering van uw schilder en renovatiewerkenhellip contacteer ons de verfbeurs in geel uw professionele verfwinkel breed gamma aan scherpe prijzen een moderne tint voor uw woon of slaapkamer of een stijlvolle vloerbekleding kom dan even langs bij de verfbeurs in geel en laat u inspireren door ons ruim aanbod aan verven behang en raamdecoratie. Bovendien kunt u bij de verfbeurs steeds rekenen op een professioneel kleur en interieuradvies bij u thuis of in de winkel site over digitale beurs gevraagd Wij doen het voor u graag een volledig nieuwe aankleding voor uw interieur maar u weet niet hoe eraan te beginnen laat het over aan een expert ons ervaren team gespecialiseerd in uitvoerende binnen en buitenschilderwerken hangt uw nieuw behang naadloos aan de muur en zorgt voor een professionele plaatsing van alle soorten vloeren en vloerbekleding telkens met een perfect en prachtig resu.

menu close home over ons partners cookiebeleid eu contact een makelaar kiezen bij het kopen van een huis posted on july by jon welch share this… Facebook twitter tumblr een makelaar kiezen bij het kopen van een huis wanneer u een bod uitbrengt om een huis te kopen moet u er rekening mee houden dat u de andere mensen die op het onroerend goed bieden moet vertrouwen en uw bod moet verhogen voor het geval uw bod niet wordt geaccepteerd. Als er veel belangstelling is kan het zijn dat u te veel betaalt als het huis niet aan uw verwachtingen voldoet. Een goede makelaar weet veel over het onroerend goed dus u kunt het beste zoveel mogelijk vragen stellen voordat u besluit een bod uit te brengen. Vraag naar de huidige situatie van zowel de koper als de verkoper en wat hun volgende zet is. De makelaar zal aanwezig zijn om woningen te zoeken deze aan potentile kopers te tonen en u te adviseren bij het uitbrenge.

Feiten over Site over digitale beurs

home fashion bb event support decoratie amp styling outdoor verhuurmateriaal contact voor evenementen die nog lang blijven nazinderen. Neem contact op Onze aanbeveling m.b.t. site over digitale beurs Contacteer ons organisatie van bb evenementen wat betreft bb kan la strada de organisatie van een bedrijfsevenement volledig op zich nemen. Dit gaat van bedrijfsevents tot seminaries en beurzen. Bedrijfsevents hebt u binnenkort een bedrijfsevent in het vooruitzicht of staat er een galaavond of awarduitreiking op de agenda de balans tussen de gepaste ambiance en de inhoudelijke invulling is hier essentieel. La strada zoekt steeds de winnende combinatie en stemt de sfeer af op de content van de avond. In onderaanneming kan ook de catering voorzien worden. Seminaries la strada heeft eveneens een ruime ervaring wat betreft het organiseren van seminaries. Dit gaat van logisti.