Menu Sluiten

Overzicht Digitale Beurs

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Samen creëren wij de juiste omgeving voor uw beurs, congres of event!

Mensen samenbrengen, die hun passie en kennis willen delen. Ontmoeten en netwerken! Dit is waar wij in geloven.

Onze core business?

Samen een aantrekkelijke omgeving creëren, waarin wij deze mensen verbinden. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Wie is XPO.world?

XPO.world bestaat uit enthousiaste vakidioten die elke dag bezig zijn om het verschil te maken voor hun opdrachtgevers, partners en (toe)leveranciers. Passie voor het vak, elkaar uitdagen, innoveren en altijd het beste resultaat willen neerzetten is wat ons bindt in XPO.world.

Ervaring van de senioren en frisse nieuwe ideeën van jong talent zorgt voor een inspirerende samenstelling, waarin altijd met een kritische blik wordt gekeken naar het beoogde eindresultaat.

Om telkens weer tot het uiterste te gaan, is plezier in het werk de beste motivator.
Plezier staat bij ons centraal en is noodzakelijk in onze wereld met harde deadlines, last minute wijzigingen en de vaak korte periode om projecten te realiseren.

Wij zijn Dirk, Kristof, Koen, Johny en Maurice. En samen met onze andere collega”s, partners en leveranciers maken wij met passie en service het verschil.

En doen we vooral wat we beloven!

De Roeve groep?

XPO.world is onderdeel van De Roeve groep, die in 1991 opgericht is door Koen  De Roeve.

Deze groep (De Roeve Industries) biedt innovatieve totaaloplossingen in productie- en automatisering (automation, industrial IT, electrical installations & mechanical). Daarnaast schuilen ook Perdum, Agesia, De Roeve XPO en XPO.world onder deze koepel. Een financieel stabiele groep, waarvan de kracht schuilt in de complementariteit van de  specialisaties: samen vormen we één autonoom kenniscentrum waarvan het resultaat sterker is dan de som van de delen.

Let”s talk!

Neem gerust contact op, we willen graag met u kennismaken! De koffie of thee staat voor u klaar!

92436389243638

More info

tags: Virtuele Events – Virtuele Events Provincie Oost Vlaanderen – Virtuele Events Regio Lokeren – Virtuele Events Belgie – Virtuele Events Op Maat – 

Wenst u meer info over overzicht digitale beurs kijk dan vlug op https://xpoworld.deroeve.com/ | Overzicht Digitale Beurs

Events | Evenementen Organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht digitale beurs

nl fr de beukelaer home over ons merken producten nieuws beursagenda support reparatiestatus dealers contact . Welkom op de site welkom op de portaalsite van de beukelaer hier vindt u een overzicht van de producten en merken die wij verdelen. Verder vindt u op deze portaalsite praktische informatie waar moet ik naartoe voor mijn herstellingen waar kan ik handleidingen en folders downloaden op welke beurzen is de beukelaer aanwezig … Over ons h. De beukelaer amp cdeg is reeds meer dan jaar actief als verdeler van fotoproducten op de belgische en luxemburgse markt. Als onafhankelijke distributeur is het altijd onze doelstelling geweest om onze klanten kwaliteit en service te bieden. Het is de zorg van alle medewerkers van n.v. H. De beukelaer amp co. Om de nieuwste technologieeumln op de voet te volgen. De producten worden via een netwerk van foto elektro en bureauhandels aan de eindgebruiker aangeboden. Dat netwerk van dealers wordt dagelijks door een.

over ons over bsure onze visie onze aanpak ons bsure team diensten middelen nieuws evenementen contact faq juridisch over ons over bsure onze visie onze aanpak ons bsure team diensten middelen nieuws evenementen contact link gekopieerd financieel geluk bsure schenkt financieel geluk en gemoedsrust op lange termijn. Voor jou n je familie overzicht digitale beurs prijs aanvragen We waken over je vermogen. Attent. Discreet. Met zorg en inzicht. Een butlerservice waardig. Financieel geluk bsure schenkt financieel geluk en gemoedsrust op lange termijn. Voor jou n je familie. We waken over je vermogen. Attent. Discreet. Met zorg en inzicht. Een butlerservice waardig. Maak een afspraak nbspnbspwie is bsure vermogen optimaliseren hoe laat je jouw vermogen .

Data over Overzicht digitale beurs

over oxalis links oxalisportaal contact zoek door deze site nl fr en advies contacteer ons home advies op maat opleiding coaching kalender artikels tools home kalender overzicht kalender overzicht bekijk ook onze opleidingen. event digitale infosessie loopbaanbegeleiding wondelgem event digitale infosessie loopbaanbegeleiding wondelgem event digitale infosessie loopbaanbegeleiding wondelgem event digitale infosessie loopbaanbegeleiding wondelgem event digitale infosessie loopbaanbegeleiding wondelgem event digitale infosessie loopbaanbegeleiding wondelgem vragen stuur uw feedback alle events beurs opleiding demosessie event de mening van een opdrachtgever wij hebben een zeer goede samenwerking gehad met oxalis. Het project van de incompany opleidingen heeft isabelle zeer goed beheerd. Wij zijn zeer tevreden over de workshops en de opleider Informeer je over overzicht digitale beurs Voorbereiding opvolging administratie en logistiek verliepen heel vlot en de verhouding prijs kwaliteit was uitstekend. Cba. Waarom oxalis consult fol.