Menu Sluiten

Organisatie Zalen Verhuur

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en…

Op zoek naar een EXPO HALL?

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.

Elk van onze 3 expohallen heeft een centraal hoger gedeelte 9m vrije hoogte en 2 lagere mezzanines. Er is een makkelijke opbouw&afbouw mogelijk doordat vrachtwagens kunnen binnen rijden. De 3 expohallen zijn aanpalend en wij bieden een totale oppervlakte van 8825m². Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties. Aanpalend is er een business center. Combineer uw vergadering met een Karting evenement voor een fantastische beleving en om de teamspirit te versterken! We organiseren ook helikoptervluchten nabij Brussel en Waterloo, waarbij u mooie plaatsen kan bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

Ons aanpalend Business Center is uitgerust en hebben een oppervlakte van 12 tot 300 m². Onze Brasserie met een Frans-Belgische keuken en verse seizoensgebonden producten biedt uw bezoekers een extra troef. Bij mooi weer kan u ook genieten van onze stijlvolle terras in een verrassend groen kader.

Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en Catering.

More info

tags: Bedrijfsevents – Event Rooms Brussel – Events – Expo Partner – Expohallen – 

Wenst u meer info over organisatie zalen verhuur kijk dan vlug op https://www.brusselsgate.be/nl_BE/ | Organisatie Zalen Verhuur

Events | Beurzen | evenementen organisatie | Vergaderen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Organisatie zalen verhuur

home accountancy fiscaliteit juridisch nieuws links vacatures team contact nieuws laadpaal en investeringsaftrek .. Als uw onderneming bij haar bedrijfsleider een laadpaal installeert dan krijgt zij daarvoor geen investeringsaftrek. Maar wat als de onderneming op hetzelfde adres gevestigd is investeringsaftrek. De investeringsaftrek is een aftrek die de onderneming geniet bovenop de afschrijvingen op de investering organisatie zalen verhuur firma Het standaardtarief van de investeringsaftrek bedraagt maar dat tarief wordt tot eind verhoogd tot voor de investeringen die tot december gerealiseerd worden. De verhoogde investeringsaftrek is n van de ondersteunende maatregelen in het kader van de covidpandemie. Een investeringsaftrek is enkel mogelijk bij zelfstandige ondernemers en vrij beroepers en bij kmo s. Grote vennootschappen genieten in de regel geen investeringsaftrek behalve voor enkele specifieke investeringen. Het oprichte.

fr en job nieuws offerte aanvraag skip to content traiteur choux de bruxelles huwelijk corporate evenement priv evenementen cocktail foodtrucks gios strada ktchn natural make away kooklessen vier veilig evenement zalen onze zalen arsenaal chalet robinson chaufferie ferme de la haillebaude huis van het hout maison grandplace vaudeville theater onze concessies chteau sainteanne residence palace onze partners autoworld brussel cab egmont paleis hotel solvay museum voor natuurwetenschappen kasteel ardoisiere maison de la bellone spirito restaurants logement make away contact organisatie van al uw evenementen en feesten traiteurdienst catering verhuur evenement en feestzalen choux de bruxelles biedt premium diensten aan voor al uw evenementen. Wij staan met al onze passie en ervaring aan uw zijde bij de organisatie van uw events en feesten. Wij verhuren zalen in brusse.

Wetenswaardigheden over Organisatie zalen verhuur

restaurant feestzaal vergaderzaal groepen contact zaalverhuur in gent contacteer ons restaurant in gent zaalverhuur in gent wanneer je op zoek bent naar zaalverhuur in gent ben je bij carlos quinto aan het goede adres. Bij carlos quinto vind je de perfecte feestzaal in gent voor elk feest Toekomstmogelijkheden organisatie zalen verhuur Denk hierbij zowel aan een feestzaal voor een trouwfeest voor een verjaardag voor een receptie en zoveel meer. Zaalverhuur in gent de vele opties bij carlos quinto welke feestzaal in gent je kiest wordt bepaald door verschillende zaken waar je bij zaalverhuur in gent rekening kan mee houden. Dan denken we aan de aard van de samenkomst en activiteit die zal plaatsvinden alsook waarvoor je beroep doet op zaalverhuur in gent. Afhankelijk hiervan is een verschillende accommodatie nodig waar de feestzaal i.