Menu Sluiten

Organisatie Events

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en…

Op zoek naar een EXPO HALL?

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.

Elk van onze 3 expohallen heeft een centraal hoger gedeelte 9m vrije hoogte en 2 lagere mezzanines. Er is een makkelijke opbouw&afbouw mogelijk doordat vrachtwagens kunnen binnen rijden. De 3 expohallen zijn aanpalend en wij bieden een totale oppervlakte van 8825m². Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties. Aanpalend is er een business center. Combineer uw vergadering met een Karting evenement voor een fantastische beleving en om de teamspirit te versterken! We organiseren ook helikoptervluchten nabij Brussel en Waterloo, waarbij u mooie plaatsen kan bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

Ons aanpalend Business Center is uitgerust en hebben een oppervlakte van 12 tot 300 m². Onze Brasserie met een Frans-Belgische keuken en verse seizoensgebonden producten biedt uw bezoekers een extra troef. Bij mooi weer kan u ook genieten van onze stijlvolle terras in een verrassend groen kader.

Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en Catering.

More info

tags: Bedrijfsevents – Event Rooms Brussel – Events – Expo Partner – Expohallen – 

Wenst u meer info over organisatie events kijk dan vlug op https://www.brusselsgate.be/nl_BE/ | Organisatie Events

Events | Vergaderen | Beurzen | evenementen organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Organisatie events

pagina url https www.cepa.be werkgevers overcepa verhuurvanvergaderzalen havenarbeiders werkgevers help nieuws. contact jobs mycepa tools personeelsbeheer personeelsbeheer tot uw dienst tewerkstelling verloning extralegale voordelen verlof en afwezigheden vakantiegeld en kinderbijslag veiligheid veiligheid tot uw dienst veilige havenarbeid veilig transporteren met indago strategisch veiligheidsplan uitrusting uitrusting tot uw dienst de basisuitrusting persoonlijke beschermingsmiddelen en herverpakkingsmaterialen organisatie events prijs aanvragen Opleiding opleiding tot uw dienst basisopleiding als havenarbeider beroepsopleidingen ehboopleiding opleiding psychosociale bedrijfsopvang verhuur van leslokalen hulpverlening hulpverlening tot uw dienst medische hulpverlening stage dringende geneeskundige hulpverlening vrijwillige ambulanciers psychosociale hulpverlening over cepa organisatie onze missie historiek in b.

times home organisatie van evenementen voor bedrijven concepten voor evenementen opleidingen communicatie wie zijn wij nieuws contact nl fr en nl fr en nieuws contact home organisatie van evenementen voor bedrijven concepten voor evenementen opleidingen communicatie wie zijn wij home organisatie van evenementen voor bedrijven familiedag sinterklaasfeest familiedag sinterklaasfeest een selectie uit familiedag en sinterklaasfeest nestl peter pan en de piraten anderlecht creatie van het concept organisatie van het evenement basf merlijn en het kasteel der prinsen en prinsessen brussels creatie van het concept organisatie van het evenement remeha fun around the world schilde creatie van het concept organisatie van het evenement alcon de meesters van de vier elementen nederland creatie van het concept organisatie van het evenement albemarle .

Het laatste nieuws over Organisatie events

home accountancy fiscaliteit juridisch nieuws links vacatures team contact nieuws laadpaal en investeringsaftrek .. Als uw onderneming bij haar bedrijfsleider een laadpaal installeert dan krijgt zij daarvoor geen investeringsaftrek Een alternatief voor organisatie events Maar wat als de onderneming op hetzelfde adres gevestigd is investeringsaftrek. De investeringsaftrek is een aftrek die de onderneming geniet bovenop de afschrijvingen op de investering. Het standaardtarief van de investeringsaftrek bedraagt maar dat tarief wordt tot eind verhoogd tot voor de investeringen die tot december gerealiseerd worden. De verhoogde investeringsaftrek is n van de ondersteunende maatregelen in het kader van de covidpandemie. Een investeringsaftrek is enkel mogelijk bij zelfstandige ondernemers en vrij beroep.