Menu Sluiten

Advies Virtuele Events

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Samen creëren wij de juiste omgeving voor uw beurs, congres of event!

Mensen samenbrengen, die hun passie en kennis willen delen. Ontmoeten en netwerken! Dit is waar wij in geloven.

Onze core business?

Samen een aantrekkelijke omgeving creëren, waarin wij deze mensen verbinden. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Wie is XPO.world?

XPO.world bestaat uit enthousiaste vakidioten die elke dag bezig zijn om het verschil te maken voor hun opdrachtgevers, partners en (toe)leveranciers. Passie voor het vak, elkaar uitdagen, innoveren en altijd het beste resultaat willen neerzetten is wat ons bindt in XPO.world.

Ervaring van de senioren en frisse nieuwe ideeën van jong talent zorgt voor een inspirerende samenstelling, waarin altijd met een kritische blik wordt gekeken naar het beoogde eindresultaat.

Om telkens weer tot het uiterste te gaan, is plezier in het werk de beste motivator.
Plezier staat bij ons centraal en is noodzakelijk in onze wereld met harde deadlines, last minute wijzigingen en de vaak korte periode om projecten te realiseren.

Wij zijn Dirk, Kristof, Koen, Johny en Maurice. En samen met onze andere collega”s, partners en leveranciers maken wij met passie en service het verschil.

En doen we vooral wat we beloven!

De Roeve groep?

XPO.world is onderdeel van De Roeve groep, die in 1991 opgericht is door Koen  De Roeve.

Deze groep (De Roeve Industries) biedt innovatieve totaaloplossingen in productie- en automatisering (automation, industrial IT, electrical installations & mechanical). Daarnaast schuilen ook Perdum, Agesia, De Roeve XPO en XPO.world onder deze koepel. Een financieel stabiele groep, waarvan de kracht schuilt in de complementariteit van de  specialisaties: samen vormen we één autonoom kenniscentrum waarvan het resultaat sterker is dan de som van de delen.

Let”s talk!

Neem gerust contact op, we willen graag met u kennismaken! De koffie of thee staat voor u klaar!

92436389243638

More info

tags: Virtuele Events – Virtuele Events Provincie Oost Vlaanderen – Virtuele Events Regio Lokeren – Virtuele Events Belgie – Virtuele Events Op Maat – 

Wenst u meer info over advies virtuele events kijk dan vlug op https://xpoworld.deroeve.com/ | Advies Virtuele Events

Events | Evenementen Organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies virtuele events

home over ons particulier professioneel referentieadressen reviews contact privacy policy dit is de website van belle amp moi bvba ons postadres is hoogstraat harelbeke ons ondernemingsnummer of btw nummer is be .. Onze maatschappelijke zetel is gevestigd op dit adres hoogstraat harelbeke uw persoonsgegevens onze verantwoordelijkheid op deze website verzamelen we persoonsgegevens. Deze gegevens worden door ons bedrijf beheerd advies virtuele events prijs Bij een bezoek aan onze site bewaren we uw domeinnaam ip adres als u een bezoek brengt aan onze webpagina s uw emailadres als u boodschappen vragen plaatst op deze website uw emailadres als u dit aan ons communiceert uw emailadres als u deelneemt aan discus.

times home organisatie van evenementen voor bedrijven concepten voor evenementen opleidingen communicatie wie zijn wij nieuws contact nl fr en nl fr en nieuws contact home organisatie van evenementen voor bedrijven concepten voor evenementen opleidingen communicatie wie zijn wij home organisatie van evenementen voor bedrijven familiedag sinterklaasfeest familiedag sinterklaasfeest een selectie uit familiedag en sinterklaasfeest nestl peter pan en de piraten anderlecht creatie van het concept organisatie van het evenement basf merlijn en het kasteel der prien en prinsessen brussels creatie van het concept organisatie van het evenement remeha fun around the world schilde creatie van het concept organisatie van het evenement alcon de meesters van de vier elementen nederland creatie van het concept organisatie van het evenement albemarle jungle avonturen louvainlaneuve creatie van het concept organisatie van het evenement erasmus ziekenhuis de fantastische chocoladefabriek van willy wonka brussels creatie van het concept organ.

Notie over Advies virtuele events

blog winkels team promoties merken oogmeting magazien menu blog winkels team promoties merken oogmeting magazien wij zoeken versterking voor onze winkel in heule bekijk de volledige vacature werken bij brilart bekijk de vacature brillen mannen vrouwen kinderen zonnebrillen mannen vrouwen sportbrillen mannen vrouwen lenzen bestellen virtuele etalage menu brillen mannen vrouwen Wat omvat advies virtuele events kinderen zonnebrillen mannen vrouwen sportbrillen mannen vrouwen lenzen bestellen virtuele etalage brillen mannen vrouwen kinderen zonnebrillen mannen vrouwen sportbrillen mannen vrouwen lenzen bestellen meer blog winkels team promoties merken oogmeting magazien virtuele etalage menu brillen mannen vrouwen kinderen zonnebrillen mannen vrouwen sportbrillen mannen vrouwen lenzen bestellen meer blog winkels tea.