Menu Sluiten

Aanbeveling Organisatie Beurzen

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Samen creëren wij de juiste omgeving voor uw beurs, congres of event!

Mensen samenbrengen, die hun passie en kennis willen delen. Ontmoeten en netwerken! Dit is waar wij in geloven.

Onze core business?

Samen een aantrekkelijke omgeving creëren, waarin wij deze mensen verbinden. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Wie is XPO.world?

XPO.world bestaat uit enthousiaste vakidioten die elke dag bezig zijn om het verschil te maken voor hun opdrachtgevers, partners en (toe)leveranciers. Passie voor het vak, elkaar uitdagen, innoveren en altijd het beste resultaat willen neerzetten is wat ons bindt in XPO.world.

Ervaring van de senioren en frisse nieuwe ideeën van jong talent zorgt voor een inspirerende samenstelling, waarin altijd met een kritische blik wordt gekeken naar het beoogde eindresultaat.

Om telkens weer tot het uiterste te gaan, is plezier in het werk de beste motivator.
Plezier staat bij ons centraal en is noodzakelijk in onze wereld met harde deadlines, last minute wijzigingen en de vaak korte periode om projecten te realiseren.

Wij zijn Dirk, Kristof, Koen, Johny en Maurice. En samen met onze andere collega”s, partners en leveranciers maken wij met passie en service het verschil.

En doen we vooral wat we beloven!

De Roeve groep?

XPO.world is onderdeel van De Roeve groep, die in 1991 opgericht is door Koen  De Roeve.

Deze groep (De Roeve Industries) biedt innovatieve totaaloplossingen in productie- en automatisering (automation, industrial IT, electrical installations & mechanical). Daarnaast schuilen ook Perdum, Agesia, De Roeve XPO en XPO.world onder deze koepel. Een financieel stabiele groep, waarvan de kracht schuilt in de complementariteit van de  specialisaties: samen vormen we één autonoom kenniscentrum waarvan het resultaat sterker is dan de som van de delen.

Let”s talk!

Neem gerust contact op, we willen graag met u kennismaken! De koffie of thee staat voor u klaar!

92436389243638

More info

tags: Virtuele Events – Virtuele Events Provincie Oost Vlaanderen – Virtuele Events Regio Lokeren – Virtuele Events Belgie – Virtuele Events Op Maat – 

Wenst u meer info over aanbeveling organisatie beurzen kijk dan vlug op https://xpoworld.deroeve.com/ | Aanbeveling Organisatie Beurzen

Evenementen Organisatie | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling organisatie beurzen

deweer gallery estate otegem nl en tentoonstellingen kunstenaars beurzen galerie nieuws pers contact online shop deweer storage cookieverklaring privacyverklaring privacyverklaring deweer gallery vindt de bescherming van uw privacyerg belangrijk. In dit beleidsdocument lichten wij toe hoe wij uw persoonsgegevens verzamelen verwerken en gebruiken en voor welke doeleinden wij deze gegevens verwerken aanbeveling organisatie beurzen schatting aanvragen Ze vormt het algemene beleid van deweer gallery op het vlak van gegevensverwerking conform de toepasselijke wetgeving waaronder de algemene verordening gegevensbescherming gdpr verwerkingsverantwoordelijke de verantwoordelijke voor de verwerking is deweer gallery bvba tiegemstraat a te otegem ondernemingsnummer telefoon voor alle vragen omtrent ons privacy beleid kunt u met ons contact opnemen via infodeweergallery.com. Wanneer worden gegevens verzameld en verwerkt deweer gallery verzamelt en verwerkt gegevens over u wanneer u met ons contact opneemt met het oog op aankoop van kunstwerken en of diensten. Ook wannee.

homeons aanbodreferentiescontact software op maat voor vrije beroepen zelfstandigen kmo s grote bedrijven wat is erp erp betekent enterprise resource planning en heeft als doel de productiviteit van uw bedrijf te verbeteren en de kosten te beheersen. deze verbeteringen worden gerealiseerd door de gentegreerde afhandeling van alle administratieve logistieke en financile activiteiten. erp zorgt voor een fundamentele ondersteuning voor de interne bedrijfsprocessen. Wij bieden oplossingen voor alle type bedrijven vrije beroepen zelfstandigen kmo s en grote bedrijven. Een erp oplossing is interessant wanneer u overal ter wereld uw bedrijfsgegevens wenst te consulteren en of aanpassen betalingsgegevens van uw klanten en of leveranciers wenst te kennen diverse orders tegelijk moet invoeren en beheren een grote diversiteit van artikelen moet beheren een complex prijsbeheer moet voeren met veschillende prijsgroepen per klant een complexe planningsproblematiek heeft op verschillende geo.

Het terrein van Aanbeveling organisatie beurzen

phcom business development fr nl en home advies prospectie training phcom data management team job news contact login please register remember me forgot password learning blog alle categorie n business development client commercial efficiency news to share data base management hr recruitment hr training improtraining sales attitudes personal development use of dm.phcom.be prospecting efficiency business development nwow bij phcom ook voor commercie l ontwikkeling commercial efficiency wat een sterke beroepsbeller kenmerkt business development hoe prospectie versnellen business development hoe een call center kiezen improtraining sales attitudes improtraining is qfor food gecertificeerd een roi realiseren met een prm tips om onmiddellijk toe te passen van nadia ben jelloun het .. U kunt net zo goed ter zake komen u doet aan bb prospectie. Het doel is om snel klanten te vinden De diversiteit van aanbeveling organisatie beurzen Dit betekent dat de e.